Fraud Blocker Echipamente Kinomed: Walker View - KINOMED București

Echipamente Kinomed: Walker View

Echipamente Kinomed: Walker View

Ce este “Walker View”?

“Walker View” este singura banda de alergat cu o platforma PC incorporarta care monitorizeaza si inregistreaza lungimea pașilor, viteza, simetria, amplitudinea de miscare la nivelul trunchiului, șoldurilor, genunchiului  și a gleznelor.

“Walker View” nu reprezinta doar o simpla banda, ci este un echipament interactiv de analiza a mersului si a alergarii. Banda ofera un feedback in timp real, ceea ce  permite corectarea posturii, reeducarea mersului, analiza posturii in timpul miscarii.

walker view

Găsiți răspunsul la toate întrebările legate de echipamentul nostru chiar aici:

Echipamentul cu biofeedback “Walker View” poate fi utilizat în tratamentul unei game variate de afecțiuni și condiții. Printre acestea se numără:

 • Afecțiuni neurologice: “Walker View” poate fi eficient în tratarea afecțiunilor neurologice, cum ar fi accidentul vascular cerebral (AVC), paralizia cerebrală, scleroza multiplă și neuropatia periferică. Prin intermediul tehnologiei de biofeedback, pacienții pot învăța să-și regăsească echilibrul, coordonarea și funcționalitatea motorie.
 • Afecțiuni musculo-scheletice: Echipamentul “Walker View” este util în recuperarea post-operatorie a articulațiilor, cum ar fi genunchiul, glezna sau șoldul. De asemenea, poate fi folosit în tratamentul durerilor de spate, herniilor de disc, entorsele și alte leziuni musculo-scheletice.
 • Recuperare post-traumatică: După o accidentare sau o intervenție chirurgicală, “Walker View” poate fi folosit pentru a accelera procesul de vindecare și recuperare. Prin intermediul antrenamentului motor și al feedback-ului vizual și auditiv, pacienții pot recâștiga funcționalitatea și forța musculară afectată.
 • Reabilitare sportivă: Sportivii care suferă de leziuni sau care urmează un program de reabilitare pot beneficia de utilizarea aparatului “Walker View”. Aceasta poate ajuta la îmbunătățirea performanței și a mobilității, precum și la prevenirea recidivelor leziunilor.
 • Deficiențe de echilibru și postură: “Walker View” poate fi utilizat pentru tratarea deficiențelor de echilibru și a problemelor de postură. Prin intermediul feedback-ului vizual și a exercițiilor specifice, pacienții pot îmbunătăți poziția corpului și stabilitatea în timpul mersului sau altor activități.

Este important să menționăm că echipamentul cu biofeedback “Walker View” trebuie utilizat sub supravegherea unui terapeut sau a unui medic specializat în recuperare. Aceștia vor evalua afecțiunea individuală a pacientului și vor crea un program de tratament personalizat pentru a obține cele mai bune rezultate.

Ce înseamnă biofeedback? Este o tehnică non-invazivă care permite pacienților să-și observe și să-și înțeleagă propriile reacții fiziologice în timp real. Aparatul “Walker View” înregistrează și afișează informații prețioase despre postură, echilibru, stabilitate și mișcare.

Astfel, pacienții pot învăța să-și optimizeze mișcările și să corecteze deficiențele pentru a obține o recuperare mai rapidă și mai eficientă.

Beneficiile utilizării aparatului “Walker View” sunt remarcabile:

 • Evaluare precisă: Aparatul “Walker View” oferă o evaluare precisă a posturii, echilibrului și mișcărilor, furnizând date obiective și măsurabile. Aceste informații permit medicilor și terapeuților noștri să personalizeze tratamentul și să ajusteze exercițiile în funcție de nevoile și progresul fiecărui pacient.
 • Corectarea deficiențelor: Cu ajutorul feedback-ului vizual și auditiv oferit de aparatul “Walker View”, pacienții pot corecta deficiențele de postură și de mișcare în timp real. Această abordare activă și interactivă îi ajută să dezvolte conștientizarea corporală și să își îmbunătățească coordonarea și controlul motor.
 • Motivație crescută: Echipamentul “Walker View” transformă recuperarea într-o experiență captivantă și motivantă. Pacienții pot vedea progresul lor pe ecran, își pot monitoriza performanța și pot urmări îmbunătățirile pe măsură ce înaintează în terapie. Acest factor motivațional sporește angajamentul și determinarea pacienților în atingerea rezultatelor dorite.
 • Recuperare eficientă: Utilizarea aparatului “Walker View” în procesul de recuperare optimizează rezultatele și accelerează progresul pacienților. Feedback-ul în timp real și adaptarea exercițiilor în funcție de nevoile individuale asigură o terapie personalizată și eficientă, maximizând potențialul de recuperare.

În clinica noastră, ne străduim să oferim cele mai avansate și inovatoare soluții în domeniul recuperării medicale. Cu aparatul cu biofeedback “Walker View”, vei beneficia de o abordare revoluționară și personalizată a terapiei de recuperare.

Alege KINOMED și descoperă importanta tehnologiei in recuperare Contactează-ne astăzi pentru a programa evaluare și a începe drumul către o recuperare completă. Mai multe detalii despre beneficiile acestui aparat, găsiți pe pagina de servicii recuperare post-operatorie.

“Walker View” este utilizata in procesul de recuperare medicala si ofera o multitudine de beneficiii terapeutice:

 • Reeducarea mersului – pacientul poate să realizeze imersia in realitatea virtuala, unde obtine un feedback asupra controlului simetriei contactului cu solul şi posturii in timp real. Analiza mersului permite masurarea tuturor parametrilor in functie de tipul de pacient (normal/ortopedic/neurologic)
 • Analiza posturii în timpul mişcării – pacientul se poate vizualiza, prin intermediul unui avatar, din toate planurile
 • Analiza contactului cu solul –covorul rulant este alcătuit din senzori de încărcare. Acesti senzori permit masurarea amplitudinii de miscare din timpul locomotiei.
 • Programe de recuperare individualizate si personalizate pe baza parametrilor masurati
 • Programe pentru reeducarea mersului si reeducare postural
 • Programe speciale de reintegrare sportive
 • Realitate virtuala – banda permite o gama variata de medii virtuale
 • Feedback in timp real al controlului postural si al simetriei contactului cu solul.
 • Un laborator de captare al miscarii – plasarea unui monitor digital in fata benzii de alergare permite intregrarea a 3 lumi: analiza miscarii, realitatatea virtuala si procesul instinctiv de invatare prin oglinda
 • Controlul pozitiei – banda TecnoBody este echipata cu 8 senzori dispusi paralel bilateral de-alungul benzii. Acestia masoara viteza de deplasare, inaltimea si lungimea pasului, timpul de contact pe fiecare picior.
 • Cheia TecnoBody
  Fiecare client este unic, având propriul program de antrenament. Inserând această cheie în sistem, acestă recunoaşte automat programul pacientului.
 • Sistemul SCX – banda dispune de optiunea de a adapta viteza de rulare a benzii in functie de persoana care o utilizeaza
 • Camera 3D – camera 3D incorporata in Walker View este cheia intregului echipament.

“Walker View” poate fi folosit atat de pacienti clinic sanatosi, care nu acuza niciun fel de durere, pentru o evaluare pana la pacienti ortopedici si neurologici cu patologii specifice.

Este insa întotdeauna recomandat sa aveti o discutie prealabila cu personalul medical KINOMED responsabil pentru a obține informații specifice și sfaturi cu privire la utilizarea echipamentului cu biofeedback “Walker View” în situația ta particulară.

Afecțiunile coloanei cervicale: Tipuri, simptome, tratament

Coloana cervicală poate deveni rapid o sursă de durere și disconfort major. Problema este că multe persoane neglijează primele semne de avertizare, considerând că o simplă durere de gât va trece de la sine. Aceasta este o greșeală periculoasă. Afecțiunile coloanei cervicale evoluează rapid dacă nu sunt tratate corespunzător. Durerea, amorțeala, slăbiciunea musculară și limitarea […]

Reabilitarea genunchiului după intervenția de protezare

După ce ați trecut prin operația de înlocuire a suprafețelor articulare ale genunchiului, este firesc să experimentați o perioadă inițială de disconfort, inclusiv durere și rigiditate. Cu toate acestea, după ce intervenția chirurgicală a fost finalizată, vă aflați într-o etapă crucială a procesului de recuperare. Reabilitarea genunchiului protezat necesită o implicare activă din partea dumneavoastră […]

Fibromialgia: Cauze, simptome și opțiuni de tratament

În acest articol vom aborda o problemă de sănătate cu care multe persoane se confruntă: fibromialgia. Este important să înțelegeți că, în ciuda faptului că această afecțiune poate părea copleșitoare, există opțiuni de tratament și strategii de gestionare care pot îmbunătăți semnificativ calitatea vieții voastre. În cele ce urmează, vom explora în detaliu ce este […]