Termeni si conditii

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE kinomed.ro

 

Site-ul kinomed.ro este proprietatea KINO MED CENTER SRL, CUI 41911483, Str. Valeriu Braniste 37-39, Bucuresti. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul kinomed.ro, numit generic in continuare si “site-ul”. E-mail de contact: programari@kinomed.ro.
Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile stipulate de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

 

 1. DEFINITII SI TERMENI

Utilizator  – persoana fizica / juridica care are sau obtine acces la site, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre KINO MED CENTER SRL (electronic, telefonic etc).

Vanzator – KINO MED CENTER SRL

Client – orice persoana fizica/juridica care achizitioneaza serviciile puse la dispozitie de catre KINO MED CENTER pe site-ul kinomed.ro si care, prin finalizarea procesului de plata si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care achizitioneaza serviciile puse la dispozitie de catre KINO MED CENTER pe site-ul kinomed.ro  si care finalizeaza plata.

Continut – toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament  electronic.

Cos comanda – maniera prin care Clientul transmite catre KINO MED CENTER SRL intentia sa de a achizitiona produsele adaugate.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea KINO MED CENTER SRL cu referire la informatiile continute de acesta.

Comenzi lansate – comenzi finalizate de utilizator prin apasarea butonului Finalizeaza comanda.

Informatii solicitate – prin intermediul formularului de contact existent pe site, se trimite un formular catre echipa KINO MED CENTER SRL. Un Consilier (Consultant) de vanzari va raspunde prin e-mail sau telefon in termen de 2-5 zile lucratoare.

Consilier (Consultant) de vanzari – angajat al KINO MED CENTER SRL care se ocupa de prelucrarea comenzii dupa primire.

 

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de confirmare a Comenzii.

 

 1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate KINO MED CENTER SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel KINO MED CENTER SRL. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al KINO MED CENTER SRL, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, KINO MED CENTER SRL isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4. KINO MED CENTER SRL poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care KINO MED CENTER SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.5. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A

3.6. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.7 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 1. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Bunurile si/ sau Serviciile ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

 1. COMANDA PE SITE

 

Comandare Produse/Servicii

Adauga produsele/serviciile dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos”. In cosul de cumparaturi poti sa revezi lista produselor/serviciilor selectate (butonul „Vezi cosul” aflat in dreapta butonului ‘’Adauga in cos’’ a produsului/produselor pe care le-ai selectat), sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele/serviciile selectate.

 

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor/serviciilor dorite in cos, apasa butonul „Continua cu finalizarea comenzii” si completeaza datele de facturare.

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuaa “Sunt de acord cu politica de Termeni si Condiții/Politica de confidentialitate”.

Pasul urmator pentru trimiterea comenzii este butonul “Plaseaza comanda”. Dupa apasarea acestui buton vei fi directionat mai departe pentru a completa formularul cu date cardului tau, in vederea platii cu cardul. Dupa ce ai introdus corect datele cardului tau, selecteaza butonul ‘’Platesc in siguranta’’. Acesta reprezinta pasul final pentru plata serviciilor/produselor selectate. Vei primi in scurt timp un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

 

Atenție: Confirmarea comenzii se face dupa incasarea sumei aferente tranzactiei, cu mentiunea ca pentru plata online rezervarea se face in momentul efectuarii platii. Plata serviciilor online se poate realiza doar cu carduri Visa si/sau Mastercard. 

 

 1. POLITICA DE LIVRARE A PRODUSELOR/SERVICIILOR

Livrarea produselor/serviciilor se va face la sediul clinicii KINO MED aflat in Bucuresti, Sector 3, Str. Valeriu Braniste 37-39, indiferent de valoarea comenzii.

Clientul va beneficia de produsele/serviciile achizitionate pe site-ul kinomed.ro exclusiv la sediul clinicii KINO MED. De asemenea, KINO MED CENTER SRL nu isi asuma responsabilitatea de a oferi produse/servicii la domiciliul clientului si nici in orice alta locatie, cu exceptia sediului aflat in Bucuresti, Sector 3, Str. Valeriu Braniste 37-39.

 

 1. TERMENE DE LIVRARE A PRODUSELOR/SERVICIILOR

Termenul estimat de livrare a produselor/serviciilor este stabilit de catre Client, la alegere si confirmat ulterior de catre Consilierul de Vanzari (prin telefon si / sau mesajul de facturare), in functie de disponibilitatea personalului angajat si programul de lucru al clinicii.

 

 

 1. RENUNTAREA LA PRODUSUL/SERVICIUL ACHIZITIONAT (RENUNTAREA LA CUMPARARE)

Conform legislatiei in vigoare, posibilitatea de retur al unui produs/serviciu fara a preciza motivele se aplica numai cumparatorilor persoane fizice (detalii in O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative).

Notificarea de retur se face in scris la programari@kinomed.ro in termen de 14 zile calendaristice incepand din ziua in care Cumparatorul finalizeaza si plateste online valoarea comenzii.

 1. Daca renuntarea la cumparare este aprobata, Vanzatorul va returna contravaloarea produselor/serviciilor platite la care Cumparatorul a renuntat in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii notificarii de retragere din prezentul contract, inainte cu minim 48 de ore ca Cumparatorul sa beneficieze de produsele/serviciile achizitionate. Suma va fi rambursata prin ordin de plata in contul clientului.
 2. Contravaloarea pentru produsele/serviciile platite, incepute si nefinalizate nu se returneaza, pacientul intelegand in momentul achitarii serviciului ca se contracteaza serviciul “ produs personalizat” care nu este divizibil.
 3. Serviciile contractate vor fi efectuate in clinica in termen de 45 de zile calendaristice de la data contractarii, dupa expirarea acestui termen sedintele nerealizate pierzandu-si valabilitatea.

 

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE

Continutul site-ului, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a KINO MED CENTER SRL, fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Clientului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de KINO MED CENTER SRL, includerea oricarui continut in afara site-ului, decat cu acordul scris expres al KINO MED CENTER SRL.

 1. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

10.1. Contractele de prestari de servicii, dupa prestarea partiala a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea partiala a Contractului de catre Vanzator.
10.2. Furnizarea de Bunuri si/sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere.

 

 1. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

11.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre utilizator vor ramane in proprietatea KINO MED CENTER SRL.

11.2. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de utilizator cu privire la comanda,  fara consimtamantul prealabil scris al KINO MED CENTER SRL.

11.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti KINO MED CENTER SRL acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca KINO MED CENTER SRL sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, sugestii, know-how-uri sau tehnici pe care le-ati trimis prin intermediul Site-ului.  KINO MED CENTER SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

11.4. Prin inscrierea in baza de date a KINO MED CENTER SRL, utilizatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai KINO MED CENTER SRL: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care KINO MED CENTER SRL poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor etc.

 1. PUBLICITATE

12.1. Newsletterele KINO MED CENTER SRL sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de KINO MED CENTER SRL. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

12.2. In momentul in care clientul finalizeaza procesul de plata online al serviciilor pe site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre acesta poate fi modificata in orice moment, prin contactarea KINO MED CENTER SRL in acest sens.

12.3. Dezabonarea de la primirea newsletterelor se poate face in orice moment folosind butonul special destinat din cadrul oricarui newsletter.

12.4. Renuntarea la primirea newsletterelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termeni si conditii.

 1. FACTURARE – PLATA

13.1. Preturile Produselor/Serviciilor  afisate in cadrul site-ului kinomed.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

13.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

13.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii, cu exceptia oricarei alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in momentul completarii datelor de facturare.

13.4. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre KINO MED CENTER SRL prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata.

13.5. In cazul platii online a produselor/serviciilor de pe site-ul kinomed.ro, este nevoie sa detineti un card Visa sau Mastercard.

 1. RASPUNDERE

Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre KINO MED CENTER SRL, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea casutei corespunzatoare in momentul in care  plasati comanda si/sau efectuati plata online.

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

KINO MED CENTER SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, KINO MED CENTER SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia serviciilor achizitionate de pe kinomed.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a KINO MED CENTER SRL, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre KINO MED CENTER SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre KINO MED CENTER SRL, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre KINO MED CENTER SRL atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea si bifarea casutei cu Termeni si Conditii/Politica de Confidentialitate ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Str.Valeriu Braniste, Nr. 37-39, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
– sa interveniti asupra datelor transmise;
– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;
– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, KINO MED CENTER SRL poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

kinomed.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul kinomed.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. De asemenea, KINO MED CENTER SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

 1. LITIGII

Orice litigiu aparut intre Cumparator si Vanzator va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane competente, general, material si teritorial de la sediul KINO MED CENTER SRL.

 1. FORTA MAJORA

Forta majora, asa cum este definita prin disp. art. 1351 NCC exonereaza de raspundere partea care o invoca, dar numai la nivelul si pe durata pentru care indeplinirea obligatiilor a fost afectata de acea situatie si daca este notificata celeilalte parti in termen de 2 zile.

 

 1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre KINO MED CENTER SRL si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

 

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

CINE SUNTEM

Adresa site-ului nostru web este: https://kinomed.ro

 

CE DATE CU CARACTER PERSONAL COLECTAM SI DE CE LE COLECTAM

 

Comentarii

Cand vizitatorii trimit/scriu comentarii pe site, colectam datele afisate in formularul de comentarii si, de asemenea, adresa IP a vizitatorului si sirul de agent de utilizator al browserului pentru a ajuta la detectarea spamului.

Un sir anonimizat creat de la adresa dvs. de e-mail (denumit si hash) poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă il utilizati. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. Dupa aprobarea comentariului dvs., poza dvs. de profil este vizibila publicului in contextul comentariului dvs.

Media

Daca incarcați imagini pe site-ul web, ar trebui sa evitati incarcarea de imagini cu date de locatie incorporate (GPS EXIF) incluse. Vizitatorii site-ului web pot descarca si extrage orice date despre locatie din imaginile de pe site.

Formulare de contact

Cookies

Daca lasati un comentariu pe site-ul nostru, puteți opta pentru a va salva numele, adresa de e-mail in cookie-uri. Acestea sunt pentru confortul dvs., astfel incat nu trebuie sa completati din nou datele dvs. cand lasati un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor dura un an.

Daca vizitati site-ul nostru, vom seta un cookie temporar pentru a determina daca browserul dvs. accepta cookie-uri. Aceste cookie-uri nu contin date personale si sunt sterse in momentul in care inchideti browserul.

Cand va autentificați, vom configura, de asemenea, mai multe cookie-uri pentru a va salva informatiile de conectare si optiunile afisate pe ecran. Cookie-urile de conectare durează doua zile, iar cookie-urile cu optiuni de ecran dureaza un an. Daca selectati „Tine-ma minte”, autentificarea dvs. va persista doua saptamani. Daca va deconectati din cont, cookie-urile de conectare vor fi eliminate.

Daca editati sau publicati un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în browserul dvs. Acest cookie nu include date personale si indica pur și simplu ID-ul postarii articolului pe care tocmai l-ati editat. Expiră după 1 zi.

Conținut încorporat de pe alte site-uri web

Articolele de pe acest site pot include conținut incorporat (de exemplu, videoclipuri, imagini, articole etc.). Continutul incorporat de pe alte site-uri web se comporta exact ca si cum vizitatorul ar fi vizitat celalalt site.

Aceste site-uri web pot sa colecteze date despre dvs., sa utilizeze cookie-uri, sa includa urmarirea suplimentara a tertilor si sa va monitorizeze interacțiunea cu acel continut incorporat, inclusiv urmarirea interacțiunii dvs. cu continutul incorporat, daca aveti un cont si sunteti conectat la site-ul respectiv.

ANALITICA

Cu cine impartasim datele dvs. si cat timp va pastram datele

Daca lasati un comentariu, comentariul si metadatele sale sunt pastrate la nesfarsit. Astfel, putem recunoaste si aproba orice comentarii de urmarire in mod automat in loc sa le pastram intr-o coada de moderatie.

Pentru utilizatorii care se inregistreaza pe site-ul nostru (daca exista optiunea de logare la Cont), stocam si informatiile personale pe care le furnizeaza în profilul lor de utilizator. Toti utilizatorii pot vedea, edita sau sterge informațiile personale in orice moment (cu exceptia faptului ca nu isi pot schimba numele de utilizator). Administratorii site-ului web pot vedea si edita informatiile respective.

Ce drepturi aveti asupra datelor dvs.

Daca aveti un cont pe acest site sau ati lasat comentarii, puteti solicita sa primiti un fisier exportat cu datele personale pe care le detinem despre dvs., inclusiv orice date pe care ni le-ați furnizat. De asemenea, puteți solicita sa stergem orice date cu caracter personal pe care le detinem despre dvs. Aceasta nu include date pe care suntem obligati sa le pastram in scopuri administrative, legale sau de securitate.

Unde va trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.