Echipamente Kinomed: Shockwave EnPlus Zimmer

Echipamente Kinomed: Shockwave EnPlus Zimmer

Ce este “Shockwave EnPlus Zimmer”?

Echipamentul “Shockwave EnPlus Zimmer” are la baza o tehnologie inovatoare prin care utilizeaza terapia cu unde șoc, care oferă numeroase beneficii în tratamentul diverselor afecțiuni musculo-scheletice.

shockwave

Găsiți răspunsul la toate întrebările legate de echipamentul nostru chiar aici:

Prin simpla aplicare a unui capat atasat aparatului pe zona afectata si indicate de medic, acesta utilizează unde de șoc acustice de intensitate ridicată pentru a stimula procesele de vindecare naturale ale corpului.

Pentru mai multe detalii despre cum funcționează aparatul “Shockwave EnPlus Zimmer”?, accesați pagina de servicii pentru terapia shockwave.

Beneficiile utilizării aparatului “Shockwave EnPlus Zimmer” includ:

Reducerea durerii: Undele de șoc acționează asupra terminațiilor nervoase, inhibând transmiterea semnalelor de durere către creier. Astfel, pacienții experimentează o reducere semnificativă a durerii și a inflamației în zonele tratate.

Stimularea vindecării: Undele de șoc ajută la stimularea fluxului sanguin și a aportului de nutrienți către țesuturile afectate. Acest lucru accelerează procesul de vindecare și regenerare a țesuturilor, favorizând refacerea și întărirea structurilor musculo-scheletice.

Tratament non-invaziv: aparatul “Shockwave EnPlus Zimmer” s-a dovedit ca ofera in cadrul clinicii noastre o alternativă non-invazivă și non-chirurgicală pentru tratamentul afecțiunilor musculo-scheletice. Acesta evită intervențiile chirurgicale sau administrarea de medicamente, ceea ce reduce riscurile și efectele secundare asociate acestor proceduri.

Timp redus de recuperare: Utilizarea terapiei de șoc poate contribui la reducerea timpului de recuperare in raport cu o recuperare dupa interventie chirurgicala. Pacienții pot reveni mai rapid la activitățile zilnice și la nivelul optim de funcționalitate.

Echipamentul “Shockwave EnPlus Zimmer” este folosit în tratarea unei game variate de afecțiuni, inclusiv tendinite, fasciită plantară, epicondilită, bursită, leziuni musculare și articulare, osteoartrită și multe altele. Este important să consultați un specialist înainte de a începe terapia cu șocuri pentru a stabili cel mai adecvat plan de tratament în funcție de nevoile individuale.

Desi folosit in tratarea mai multor afectiuni, echipamentul Shockwave nu va fi recomandat de catre medica in mai multe situatii, parte din ele descrise in aici.

Înainte de a începe terapia cu echipamentul “Shockwave EnPlus Zimmer”, medicul va efectua o evaluare medicală detaliată a pacientului, luând în considerare istoricul medical, afecțiunile existente și orice alte tratamente sau intervenții anterioare.

Pe baza acestor informații, medicul va stabili dacă terapia cu șocuri este adecvată pentru pacient și va elabora un plan de tratament personalizat.

Coxartroza: cauze, simptome și tratament

Află cum poți preveni și gestiona coxartroza (artroza șoldului) și descoperă ce consecințe pot apărea dacă nu cauți îngrijire medicală adecvată. Articulația șoldului are un potențial remarcabil – această structură ne conferă libertatea de a ne deplasa, dansa, alerga și bucura de toate activitățile noastre zilnice. Din păcate, însă, ca în cazul multor alte zone […]

Gonartroza – cauze, simptome și tratament

Articulația genunchiului este una dintre cele mai mari și mai complexe articulații din corpul uman. Ea permite mișcarea piciorului și a gambei și este esențială pentru activități precum mersul pe jos, alergatul, săriturile și multe altele. Totuși, o dată cu înaintarea în vârstă, pot apărea unele probleme la nivelul acestei articulații, iar una dintre cele […]

Menopauza: cum să-ți menții sănătatea în această etapă a vieții

Menopauza este o etapă naturală a ciclului de viață al unei femei. Nu puteți preveni menopauza, dar puteți gestiona multe dintre simptomele comune și puteți preveni complicațiile posibile pentru a vă păstra un tonus și o calitate a vieții ridicate. Câteva „key facts”: Aproximativ o treime din viața femeilor este petrecută după menopauză; Multe boli […]