Echipamente Kinomed: Shockwave EnPlus Zimmer

Echipamente Kinomed: Shockwave EnPlus Zimmer

Ce este “Shockwave EnPlus Zimmer”?

Echipamentul “Shockwave EnPlus Zimmer” are la baza o tehnologie inovatoare prin care utilizeaza terapia cu unde șoc, care oferă numeroase beneficii în tratamentul diverselor afecțiuni musculo-scheletice.

shockwave

Găsiți răspunsul la toate întrebările legate de echipamentul nostru chiar aici:

Prin simpla aplicare a unui capat atasat aparatului pe zona afectata si indicate de medic, acesta utilizează unde de șoc acustice de intensitate ridicată pentru a stimula procesele de vindecare naturale ale corpului.

Pentru mai multe detalii despre cum funcționează aparatul “Shockwave EnPlus Zimmer”?, accesați pagina de servicii pentru terapia shockwave.

Beneficiile utilizării aparatului “Shockwave EnPlus Zimmer” includ:

Reducerea durerii: Undele de șoc acționează asupra terminațiilor nervoase, inhibând transmiterea semnalelor de durere către creier. Astfel, pacienții experimentează o reducere semnificativă a durerii și a inflamației în zonele tratate.

Stimularea vindecării: Undele de șoc ajută la stimularea fluxului sanguin și a aportului de nutrienți către țesuturile afectate. Acest lucru accelerează procesul de vindecare și regenerare a țesuturilor, favorizând refacerea și întărirea structurilor musculo-scheletice.

Tratament non-invaziv: aparatul “Shockwave EnPlus Zimmer” s-a dovedit ca ofera in cadrul clinicii noastre o alternativă non-invazivă și non-chirurgicală pentru tratamentul afecțiunilor musculo-scheletice. Acesta evită intervențiile chirurgicale sau administrarea de medicamente, ceea ce reduce riscurile și efectele secundare asociate acestor proceduri.

Timp redus de recuperare: Utilizarea terapiei de șoc poate contribui la reducerea timpului de recuperare in raport cu o recuperare dupa interventie chirurgicala. Pacienții pot reveni mai rapid la activitățile zilnice și la nivelul optim de funcționalitate.

Echipamentul “Shockwave EnPlus Zimmer” este folosit în tratarea unei game variate de afecțiuni, inclusiv tendinite, fasciită plantară, epicondilită, bursită, leziuni musculare și articulare, osteoartrită și multe altele. Este important să consultați un specialist înainte de a începe terapia cu șocuri pentru a stabili cel mai adecvat plan de tratament în funcție de nevoile individuale.

Desi folosit in tratarea mai multor afectiuni, echipamentul Shockwave nu va fi recomandat de catre medica in mai multe situatii, parte din ele descrise in aici.

Înainte de a începe terapia cu echipamentul “Shockwave EnPlus Zimmer”, medicul va efectua o evaluare medicală detaliată a pacientului, luând în considerare istoricul medical, afecțiunile existente și orice alte tratamente sau intervenții anterioare.

Pe baza acestor informații, medicul va stabili dacă terapia cu șocuri este adecvată pentru pacient și va elabora un plan de tratament personalizat.

Reabilitarea genunchiului după intervenția de protezare

După ce ați trecut prin operația de înlocuire a suprafețelor articulare ale genunchiului, este firesc să experimentați o perioadă inițială de disconfort, inclusiv durere și rigiditate. Cu toate acestea, după ce intervenția chirurgicală a fost finalizată, vă aflați într-o etapă crucială a procesului de recuperare. Reabilitarea genunchiului protezat necesită o implicare activă din partea dumneavoastră […]

Fibromialgia: Cauze, simptome și opțiuni de tratament

În acest articol vom aborda o problemă de sănătate cu care multe persoane se confruntă: fibromialgia. Este important să înțelegeți că, în ciuda faptului că această afecțiune poate părea copleșitoare, există opțiuni de tratament și strategii de gestionare care pot îmbunătăți semnificativ calitatea vieții voastre. În cele ce urmează, vom explora în detaliu ce este […]

Afecțiunile șoldului: Cauze, simptome și tratament

Șoldul este articulația în care femurul (osul coapsei) se articulează cu pelvisul (osul șoldului). Această articulație este compusă din două componente principale: o suprafață articulară în extremitatea proximală femurului, care se articulează cu suprafața articulară a acetabului. În starea lor sănătoasă, șoldurile necesită o forță semnificativă pentru a fi afectate. Cu toate acestea, practicarea sporturilor, […]