Departamente

Departamente

Kinetoterapie

La KINOMED am investit major in tehnologii de ultima generatie in recuperare, in training pentru kinetoterapeuti si personalul medical, in proceduri de siguranta COVID19 – astfel incat recuperarea sa se efectueze intr-un mediu placut, sigur si cu rezultate garantate pentru afectiunile tratate.

Fizioterapie

Departamentul de fizioterapie al clinicii de recuperare KINOMED este format din specialisti cu calificari si experienta vasta in medicina de recuperare. Lucrand dupa cele mai noi protocoale de recuperare medicala si sportiva si beneficiind de sprijinul consultantilor ZIMMER MEDIZIN (Germania), departamentul de fizioterapie al clinicii KINOMED este dotat cu tehnologie de crioterapie laserterapie de inalta performanta, electroterapie  terapie cu unde de soc.

Recuperare colonală

La clinica de recuperare KinoMed tratamentul pacientilor se realizeaza cu suportul unei echipe multidisciplinare de elita, formata din medici specialisti in ortopedie, neurologie si medicina de recuperare.

Biomecanică

Primul lucru care trebuie inteles despre biomecanica este ca, atat corpul uman, cat si sistemul musculo-scheletal sunt reprezentate de o serie de mecanisme formate din scripeti si parghii. Aceste mecanisme simple lucreaza impreuna pentru a crea un avantaj mecanic.

Ortopedie

Cu o echipa medicala reputata, traumatologi cu cazuistica vasta, recunoscuti la nivel international, KINOMED este unul dintre cele mai bine cotate centre de recuperare medicala, kinetoterapie si fizioterapie din tara.

Neurologie

La KINOMED, consultatia de neurologie este prima etapa in diagnosticarea, gestionarea si tratamentul tulburarilor sistemului nervos. In aceasta etapa, medicul specialist realizeaza un examen clinic al pacientului, pentru a putea identifica potentialele afectiuni.