Fraud Blocker Politica de confidentialitate - KINOMED București

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Toate datele personale colectate prin intermediul acestui website sunt prelucrate pentru și în numele companiei KINOMED CENTER SRL, societate comercială română, înregistrată la registrul comerțului sub numărul J40/15712/2019, denumită în continuare KINOMED CENTER SRL.

Dacă ai completat un formular cu datele tale personale pe site-ul kinomed.ro, trebuie să știi că în perioada în care deținem și prelucrăm datele tale, ai dreptul de a ne solicita în orice moment accesul la date, rectificarea sau ștergerea acestora, sau restricționarea prelucrării. Ai de asemenea dreptul de a te opune prelucrării și dreptul de a solicita portarea datelor către alt operator. Poți oricând să retragi consimțământul de prelucrare. Trebuie să mai știi că pentru orice suspiciune de nereguli privind prelucrarea datelor dvs, puteți depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

Pentru orice solicitare legată de datele tale personale în vederea exercitării drepturilor tale legale, te rugăm să ne trimiți un e-mail la adresa: programari@kinomed.ro

Îți reamintim aici toate condițiile de prelucrare de date personale pe care le colectăm prin intermediul acestui site:

Identitatea operatorului de date
Datele completate în acest formular sunt prelucrate de compania KINOMED CENTER SRL, cu sediul in Str. Zizin, nr. 11, bl. V40, Sc. 1, ap. 8, București,  ROMÂNIA, Telefon: 0747 99 22 55, e-mail: programari@kinomed.ro.

Scopul prelucrării
Datele colectate în formularele acestui site sunt prelucrate în scopul gestionării solicitărilor de programare la consultații sau alte servicii medicale, în clinica de recuperare medicală KINOMED CENTER SRL.

Temeiul juridic
Prelucrarea datelor colectate prin intermediul site-ului, și la adresa de e-mail menționată, se derulează sub temeiul juridic reglementat de Regulamentul General pentru Protecția Datelor (GDPR) la Art. 6, lit. b – executarea unui contract sau demersuri în vederea încheierii unui contract.

Datele prelucrate
Categoriile de date pe care le prelucrăm sunt datele tale de identificare și contact (nume, telefon), precum și datele colectate automat de website (IP și detalii tehnice ale sistemului de pe care vizitezi site-ul – detalii în Politica de Cookies).

Pentru solicitările de senzori de recuperare la distanță, datele prelucrate sunt: numele, prenumele, data nașterii, adresa de domiciliu, număr de telefon, adresa de e-mail, contul IBAN.

Perioada prelucrării
Datele completate în formularele de contact, solicitări senzori și programări vor fi prelucrate pentru o perioadă de maxim 1 an de la momentul colectării.

Modul de prelucrare
Datele din formularul de contact și programare sunt accesate de operatorii de recepție și utilizate pentru contactare prin apel telefonic, pentru găsirea unui interval potrivit pentru programare și pentru confirmarea programării.

Confidențialitate
Datele tale nu vor fi utilizate în niciun alt scop, nu vor fi dezvăluite către terți și nu vor fi transferate în străinătate.

Drepturile tale
În perioada în care deținem și prelucrăm datele tale, ai dreptul de a ne solicita în orice moment accesul la date, rectificarea sau ștergerea acestora, sau restricționarea prelucrării. Ai de asemenea dreptul de a te opune prelucrării și dreptul de a solicita portarea datelor către alt operator. Poți oricând să retragi consimțământul de prelucrare. Trebuie să mai știi că pentru orice suspiciune de nereguli privind prelucrarea datelor dvs, puteți depune o plângere la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro)

Modalități de exercitare a drepturilor
Pentru orice solicitare legată de datele tale personale, în procesul de exercitare a drepturilor menționate în capitolul anterior, poți contacta Operatorul printr-un e-mail trimis la adresa: programari@kinomed.ro.