Echipamente Kinomed: Huber 360 Evolution

Echipamente Kinomed: Huber 360 Evolution

Ce este „Huber 360 Evolution”?

“Huber 360 Evolution” este un sistem de antrenament terapeutic avansat, conceput pentru reabilitare.

Cu ajutorul tehnologiei avansate și a designului ergonomic, acest aparat oferă o gamă largă de exerciții și terapii personalizate, adaptate nevoilor fiecărui pacient.

huber360

Găsiți răspunsul la toate întrebările legate de echipamentul nostru chiar aici:

“Huber 360” folosește o tehnologie inovatoare de biofeedback, permițându-vă să monitorizați și să ajustați performanța în timp real. Sistemul interacționează cu pacientul și oferă feedback precis cu privire la executarea corectă a exercițiilor. Aceasta face sesiunile să fie interactive și motivate, maximizând rezultatele terapiei și optimizând progresul în recuperare.

Prin intermediul tehnologiei avansate și a designului ergonomic, “Huber 360” oferă o gamă largă de exerciții și terapii personalizate, adaptate nevoilor și obiectivelor dumneavoastră individuale. Fie că aveți nevoie de recuperare după o intervenție chirurgicală, tratare a durerii cronice sau îmbunătățire a performanței sportive, Huber 360 vă asigură o abordare holistică și eficientă.

Beneficiile utilizării echipamentului “Huber 360” sunt multiple. Veți observa o creștere semnificativă a forței musculare, îmbunătățirea coordonării și a flexibilității, corectarea posturii și reducerea durerii. În plus, sesiunile de antrenament cu “Huber 360” sunt interactive și motivate, aducând un plus de plăcere și entuziasm în procesul de recuperare.

Pentru mai multe detalii despre beneficiile acestui tip de aparat, accesați pagina noastră de servicii kinetoterapie de prevenție.

Revolutionar in recuperarea medicala, “Huber 360” permite evaluarea si reabilitarea in peste 90% din patologiile comune: entorse, fracturi, leziunile ale ligamentelor, proteză de șold/ genunchi, hernie de disc, sciatică, scolioză, dorsalgie, dureri articulare precum si reabilitare pentru tulburări neurologice (SM, Parkinson, AVC)

Echipamentul „Huber 360” se foloseste sub indrumarea si sub atenta supraveghere a unui kinetoterapeut, neavand contraindicatii.

Coxartroza: cauze, simptome și tratament

Află cum poți preveni și gestiona coxartroza (artroza șoldului) și descoperă ce consecințe pot apărea dacă nu cauți îngrijire medicală adecvată. Articulația șoldului are un potențial remarcabil – această structură ne conferă libertatea de a ne deplasa, dansa, alerga și bucura de toate activitățile noastre zilnice. Din păcate, însă, ca în cazul multor alte zone […]

Gonartroza – cauze, simptome și tratament

Articulația genunchiului este una dintre cele mai mari și mai complexe articulații din corpul uman. Ea permite mișcarea piciorului și a gambei și este esențială pentru activități precum mersul pe jos, alergatul, săriturile și multe altele. Totuși, o dată cu înaintarea în vârstă, pot apărea unele probleme la nivelul acestei articulații, iar una dintre cele […]

Menopauza: cum să-ți menții sănătatea în această etapă a vieții

Menopauza este o etapă naturală a ciclului de viață al unei femei. Nu puteți preveni menopauza, dar puteți gestiona multe dintre simptomele comune și puteți preveni complicațiile posibile pentru a vă păstra un tonus și o calitate a vieții ridicate. Câteva „key facts”: Aproximativ o treime din viața femeilor este petrecută după menopauză; Multe boli […]