Produse Personalizate

Produse Personalizate

Produse personalizate

KINO MED, clinica medicala de kinetoterapie in Bucuresti, am creat la solicitarea pacientilor nostri, o serie de produse care sa ii sustina profesional si personal in activitatile recreative.

Pentru pasionatii de alergat recreativ/ jogging, am creat #Marathontraining, un program de pregatire fizica dezvoltat pe Walker View, echipament ultra-modern de evaluare posturala si antrenament personalizat ce ofera feedback in timp real, imbunatatind astfel calitatea antrenamentului tau. Pregateste-te pentru urmatorul tau marathon cu #Marathontraining de la KINO MED. Solicita o programare!

Se apropie anotimpul rece si ai pregatit o vacanta de schi? La KINO MED poti beneficia de antrenament specific pentru sporturile de iarna, achizitionand produsul #Readytosky. Programul de antrenament este conceput de kinetoterapeuti experimentati in antrenamente sportive pe un echipament revolutionar Huber 360.

Programeaza-te pe programari@kinomed.ro sau la telefon 0747.992.255!

Specialistii atrag in mod frecvent atentia asupra faptului ca persoanele care lucreaza in permanenta la birou, dezvoltand astfel patologii specific coloanei vertebrale. Pentru ei, am creat produsul #Officepack prin pacientii nostri isi recapata starea de bine dupa o zi petrecuta la birou. Alege produsul #Officepack de la KINO MED, solicita o programare!

Vouchere cadou

Alege KINO MED, clinica de recuperare medicala, un loc eficient si extrem de sigur pentru recuperarea ta sau a cuiva drag. Exista trei variante de vouchere cadou: voucher-ul in valoare de 100 de lei, cel in valoare de 300 de lei si cel in valoare de 1000 de lei, iar plata se face online, cu cardul sau prin transfer bancar. Livram voucherul cadou destinatarului, pe email sau prin curier, in numele tau, la adresa si data specificata atunci cand plasezi comanda.